//tractarivrancea.ro/wp-content/uploads/2018/01/truck.png

Ceea ce OFERIM NOI

TRACTĂRI RUTIERE DE URGENȚĂ


Oferim servicii de tractare rapidă, profesionale și ieftine în Focșani. Suntem pe deplin dedicați meseriei noastre și iubim să ajutăm șoferii aflați în dificultate încă din 2010. Suntem gata să răspundem tuturor necesităților dvs. de urgență 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.

  • Aproape 10 ani de experiență
  • Timp de răspuns rapid de aproximativ 30 de minute sau chiar mai puțin
  • Prețuri competitive oneste - ZERO taxe ascunse
  • Servicii profesionale și prietenoase
  • Valabili 24 de ore din zi, 7 zile pe săptămână

- Sediile noastre

FAQ GENERALE

INFORMAȚII DE ORDIN GENERAL


Va adresati statiei unde ati facut ITP-ul in ultimii 2 ani. Au obligatia sa va elibereze un duplicat. Taxa este de regula modica.
Certificat de inmatriculare, Asigurare RCA valabila, Carte de identitate a autovehiculului, Carte de identitate a persoanei care prezinta autovehiculul la inspectie. Daca autovehiculul este in leasing sau inregistrat pe o societate comerciala, se admite copia cartii de identitate a autovehiculului cu stampila in original.
2 ani pentru autoturisme de uz personal sau comercial. 6 luni daca autoturismul este folosit pentru taximetrie sau scoala de soferi. Autoturismele noi au implicit ITP-ul valabil 2 ani.
ITP-ul este o verificare complexa a autovehiculului incluzand (dar fara a fi o lista completa): documente de identificare, stare motor, frane, directie, lumini, anvelope, emisii poluante, aspect exterior, etc.